default-image

Χασισοφυτείες-μαμούθ βρέθηκαν στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Χασισοφυτείες-μαμούθ βρέθηκαν στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση εντοπισμού χασισοφυτειών σε όλη την Κρήτη με τη συνδρομή και του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

Οι έρευνες που ξεκίνησαν από χθες στο Ρέθυμνο έβγαλαν… λαβράκι, καθώς η περιοχή "χτενίστηκε" και εντοπίστηκαν τουλάχιστον 10 φυτείες, με τα δενδρύλλια να αγγίζουν τα 1.500 και το ύψος τους σε κάποιες περιπτώσεις τα 2,5 και πλέον μέτρα.

Η επιχείρηση εστιάστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μυοποτάμου, και στα ορεινά και στα πεδινά, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, και αυτό γιατί οι έρευνες συνεχίζονται και οι αστυνομικοί είναι πολλοί φειδωλοί στα όσα ξεστομίζουν.

Στη διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης πλούσια είναι και τα ευρήματα από τους χώρους των φυτειών, καθώς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα και σύνεργα που περισυνελέγησαν και από τα οποία θα εξαχθούν πολύτιμα στοιχεία και συμπεράσματα για την ταυτοποίηση των ιδιοκτήτων αλλά και των φυλάκων των φυτειών - ευρήματα που θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα

Το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας που συμμετείχε στις επιχειρήσεις πέταξε κυρίως πάνω από πολύ δύσβατες περιοχές, τις οποίες ήταν αδύνατον να προσεγγίσουν οι αστυνομικοί με τα πόδια.

Σήμερα το ελικόπτερο κινήθηκε πάνω από ορεινές και πεδινές περιοχές των Χανίων, με τις έρευνες να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News