default-image

Α. Κουμπενάκης: Τι λέει για τα όσα οδήγησαν στη διαγραφή του

Κρήτη
Α. Κουμπενάκης: Τι λέει για τα όσα οδήγησαν στη διαγραφή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάντηση για τα όσα διεμείφθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου πριν από μερικές ημέρες, αναφορικά με το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε, δίνει σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Κουμπενάκης, ο οποίος διεγράφη από τη δημοτική του ομάδα (την παράταξη του κ. Λαμπρινού "Δύναμη Πολιτών")  μετά το περιστατικό.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουμπενάκης στην επιστολή-απάντησή του, «στη συνεδρίαση της 10ης Αυγούστου ήθελα να λάβω το λόγο προκειμένου να αναπτύξω τις θέσεις και τις απόψεις μου ότι τα ποσά της εισήγησης του κ. αντιδημάρχου, σχετικά με τη δημιουργία μονάδας διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου Ηρακλείου, απέχουν κατά πολύ από την πραγματικότητα.

Δε μου εδόθη ο λόγος, εξετράπην πράγματι στην προσπάθειά μου να μιλήσω και δεν ήμουν ήρεμος, γεγονός για το οποίο ζήτησα εγγράφως και προφορικώς δημόσια συγνώμη.

Παρ' όλα αυτά, διεγράφην από τη δημοτική ομάδα με συνοπτικές διαδικασίες, όπως προκύπτει και από τη σύντομη ανακοίνωση της "Δύναμης Πολιτών".

Θα καταθέσω άμεσα και νομίμως προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αίτημα προκειμένου να συσταθεί διαπαραταξιακή επιτροπή ώστε να εξεταστούν οι ισχυρισμοί μου και να διερευνηθεί αναλυτικά το κόστος της μονάδας των απορριμμάτων προς όφελος του ηρακλειώτικου λαού.

Στην επιτροπή θα προσκομιστούν όλα τα στοιχεία, προκειμένου να καταλήξει σε κάποιο πόρισμα-νέα εισήγηση προς τον κ. δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Είμαι σίγουρος ότι η παράταξη με την οποία αγωνίστηκα, και στις αξίες και τα ιδεώδη που πρεσβεύει παραμένω ακόμα και σήμερα πιστός, αλλά και που βοήθησα και εκλέχτηκε, θα βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή, καθώς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ευθυκρισία του κ. δημάρχου (ο οποίος είναι γνωστός για τις ικανότητές του, αλλά και ως δικηγόρος για τις γνώσεις του), του κ. προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και όλων των δημοτικών συμβούλων.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση προς όλους τους δημότες του Δήμου Ηρακλείου.

Κουμπενάκης Εμμ. Αντώνιος,

δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News