Ειδήσεις

Η μυστική επίσκεψη Βαρουφάκη στην Κρήτη και η… κακοτυχία

Υποτίθεται πως δεν ήθελε να διατυμπανίσει την άφιξή του στο νησί, ούτε να δώσει "στόχο", ωστόσο μια κακοτυχία που είχε με τη μηχανή του πρόδωσε τον - ίσως - πιο πολυφωτογραφημένο τον τελευταίο καιρό Έλληνα.

Ο λόγος για τον τέως υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος πρωί-πρωί έφτασε στο λιμάνι του Ηρακλείου με το πλοίο της γραμμής, ωστόσο δεν πήγε αμέσως σε κάποια παραλία ή όπου αλλού είχε σκοπό, αλλά επισκέφτηκε ένα μαγαζί ελαστικών. Και η αιτία είναι πολύ απλή: Είχε πάθει λάστιχο.

Με το που βγήκε από το πλοίο, ο κ. Βαρουφάκης διαπίστωσε ότι το πίσω λάστιχο της αγαπημένης του μηχανής ήταν σκασμένο και δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από το να το επισκευάσει. Πήγε λοιπόν σε ένα μαγαζί στη λεωφόρο Κνωσού για το σκοπό αυτό.

Εκεί, τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός διερχόμενου πολίτη και έτσι η φωτογραφία αλλά και η είδηση ότι ο τέως "τσάρος" της Οικονομίας βρίσκεται στην Κρήτη κάνει από τότε το γύρο του διαδικτύου.

Βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της επισκέψεώς του στο νησί, ούτε εάν συνοδεύεται από κάποιο άλλο άτομο, ούτε καν ο χρόνος παραμονής του...

Σχόλια