Ειδήσεις

Επίσκεψη Βαγιωνάκη στον ΟΑΕΔ Χανίων

Το γραφεία του ΟΑΕΔ επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Αυγούστου η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη, θέλοντας να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει το τοπικό υποκατάστημα, καθώς και για να αντλήσει ποιοτικά στοιχεία για την ανεργία στο νομό.

Την κ. Βαγιωνάκη υποδέχτηκε ο διευθυντής του τοπικού υποκαταστήματος κ. Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος πληροφόρησε τη βουλευτή για τις δυνατότητες του τοπικού ΟΑΕΔ, τα προβλήματα συνωστισμού που παρατηρούνται στο τέλος της θερινής περιόδου (Οκτώβριος-Δεκέμβριος), για τα ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και για τις αλλαγές που προωθούνται σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή και έκδοση δικαιολογητικών από αρχές του χρόνου, για όλους τους δικαιούχους.

Η βουλευτής από την πλευρά της πρότεινε συγκεκριμένες δράσεις τόσο για την αποσυμφόρηση της κίνησης το επόμενο διάστημα, όσο και για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού για τις αλλαγές που προωθούνται και που ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στην εξυπηρέτησή του, τουλάχιστον για το αρχικό διάστημα εφαρμογής τους. Παράλληλα, εξέφρασε τη διαθεσιμότητα και την επιθυμία της για μια σταθερή συνεργασία με τον Οργανισμό.

Σχόλια