Ειδήσεις

Παρέμβαση των "Ενεργών Πολιτών"

Η δημοτική ομάδα των «Ενεργών Πολιτών» σε επιστολή της σήμερα  προς τον κ. Αντώνη Μαμουλάκη, ζήτησε άμεσες λύσεις στο θέμα της ασφαλτόστρωσης στην Φορτέτσα και προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ Φουκουρέλη, την άμεση λύση στα προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Ακολουθούν οι επιστολές:

Αξιότιμοι κύριοι

Σας είναι γνωστό ότι η κεντρική οδική αρτηρία, αλλά και ευρύτερα όπου εκτελέστηκαν έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στην περιοχή της Φορτέτσας, ευρίσκονται σε απαράδεκτη κατάσταση.

Τα έργα υποδομών για τα δίκτυα αν έχουν τελειώσει (;) οι δοκιμές και οι επιμέρους συνδέσεις, θα πρέπει να ολοκληρωθούν με την αποκατάσταση του οδοστρώματος, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων αλλά και διερχομένων.

Επειδή σύμφωνα με τις πληροφορίες μας

-Το έργο της ΔΕΥΑΗ δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν προβλέπεται να ολοκληρωθεί από τον ίδιο εργολάβο

-Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τα προβλήματα είναι πέραν κάθε αντοχής των δημοτών  

Να υπενθυμίσουμε ότι τα παραπάνω προβλήματα τα είχαμε θέσει περίπου και πριν από 10 μήνες, με μόνη παρέμβαση την ασφαλτόστρωση τμήματος της Σόλωνος.

Αξιότιμε κύριε

Σε συνέχεια και προηγούμενης μας ερώτησης (31-7-2015) και παρά την δέσμευσης σας το πρόβλημα της ομαλής ροής νερού, ιδιαίτερα στην περιοχή της Αλικαρνασσού παραμένει άλυτο, με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία των δημοτών .

Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Σχόλια