default-image

Ζήτησε παράταση από τον Κοντονή η Super League

Ποδόσφαιρο
Ζήτησε παράταση από τον Κοντονή η Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράταση δύο εβδομάδων για να λυθούν τα προβλήματα με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και των καμερών ασφαλείας ζήτησε από τον Στ. Κοντονή η Super League. Συζήτηση για τους δικαστές.

Διορία δύο εβδομάδων, προκειμένου να λυθούν όσα προβλήματα υπάρχουν σχετικά με την εφαρμογή του νέου νόμου που προβλέπει υποχρεωτικά ηλεκτρονικό εισιτήριο και κάμερες ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα, ζήτησε εκ μέρους της Super League ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Μποροβήλος, στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Υπενθυμίζεται πως βάσει νόμου οι ομάδες που είναι ανέτοιμες θα παίζουν μεν στην έδρα τους, αλλά χωρίς κόσμο.

«Εκτός από το γήπεδο της Καλλονής, όπου αντιμετωπίζουμε κάποια θέματα με τη διοίκηση του σταδίου, είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Η εφαρμογή ενός νόμου από τη θεωρία στην πράξη έχει κάποιες παιδικές ασθένειες. Υποβάλαμε ένα αίτημα στον Υπουργό για να κερδίσουμε λίγο χρόνο, ώστε να είμαστε έτοιμοι μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Δεν θέλουμε να υπεκφύγουμε από τις υποχρεώσεις μας», τόνισε ο κ. Μποροβήλος και πρόσθεσε: «Ο υπουργός βλέποντας την πρόθεσή μας να υλοποιήσουμε όσα συμφωνήθηκαν στο ακέραιο, είπε πως θα το σκεφτεί. Θεωρώ πως είναι ένα δίκαιο αίτημα, εξαιτίας της κατάστασης που υπάρχει στη χώρα λόγω capital controls και των θεμάτων που ήθελαν συνεργασία. Εκτιμούμε πως θα υπάρξει θετική ανταπόκριση από τον Υπουργό και θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Όσο για το θέμα των τακτικών δικαστών, που αποτελεί σημείο τριβής με την ΕΠΟ, ο κ. Μποροβήλος είπε: «Υπάρχει ένα θέμα με το διαιτητικό δικαστήριο και τη σύνθεσή του, που κατά τον υπουργό πρέπει να γίνει με τακτικούς δικαστές. Θα γίνουν επαφές για να μην υπάρξει θέμα. Η θέση μας είναι να υπάρχουν τακτικοί δικαστές, από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία αντίρρηση. Έτσι ορίζει ο νόμος και η Super League δεν έχει διάθεση να παρανομήσει».

Πρώτος αποχώρησε από τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, που είπε «… το μόνο που ζητάμε είναι να εφαρμοστεί ο νόμος».

Πέραν του κ. Αλαφούζου, το «παρών» έδωσαν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Σπανός από τον Ατρόμητο.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News