default-image

Δεν έχει εντοπιστεί ο Σύριος που χτύπησε δύο στο Ηράκλειο

Κρήτη
Δεν έχει εντοπιστεί ο Σύριος που χτύπησε δύο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άφαντος, παρά το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, παραμένει ο αλλοδαπός από τη Συρία που το μεσημέρι της Δευτέρας έστειλε στο νοσοκομείο τον εργολάβο που τον είχε προσλάβει και ένα ακόμη εργάτη.

Οι τρεις άνδρες πραγματοποιούσαν εργασίες μόνωσης σε ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου. Υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο Σύριος σε έξαλλη κατάσταση πήρε ένα σίδερο και άρχισε να τους χτυπά, με συνέπεια ο εργολάβος να κατρακυλήσει και από τη σκάλα του κτίσματος. Αιτία, όπως έγινε γνωστό, η πρόταση να μείνει παραπάνω στη δουλειά προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Επιτόπου μόλις ενημερώθηκαν έσπευσαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Οι διασώστες μετέφεραν τους τραυματίες - που είχαν τραυματιστεί κατά κύριο λόγο στο κεφάλι - στο ΠΑΓΝΗ, ενώ η Αστυνομία άρχισε να αναζητά τον αλλοδαπό, που μετά το επεισόδιο το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε. Τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για το ποιόν και την ταυτότητά του, αφού φέρεται να πήγε πρώτη φορά για μεροκάματο στο συγκεκριμένο εργολάβο.

Βεβαίως αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και νομικά ζητήματα που σχετίζονται με την απασχόλησή του, καθώς είναι προφανές ότι δεν υπήρξε κανονική πρόσληψή του.

Ο 41χρονος εργάτης αφότου οι γιατροί στα ΤΕΠ αντιμετώπισαν τα τραύματά του πήρε εξιτήριο, ενώ ο εργολάβος, πιο σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, από τη Δευτέρα παραμένει για παρακολούθηση στο νοσοκομείο.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_cgumdv3y/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News