Ειδήσεις

Πέντε αλλοδαποί συνελήφθησαν για πλαστογραφία

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο αλλοδαπές γυναίκες από το Αφγανιστάν, ηλικίας 43 και 16 ετών, 71χρονος  Σύριος αλλοδαπός υπήκοος και ακόμη δύο Σύριες αλλοδαπές, ηλικίας 42 και 15 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα, χθες το απόγευμα, οι δύο γυναίκες υπήκοοι Αφγανιστάν, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Τσεχίας και Ουγγαρίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για Μόναχο Γερμανίας.

Επιπλέον, το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι τρείς υπήκοοι Συρίας, διότι επιχείρησαν να αναχωρήσουν από τη χώρα, με προορισμό το Λονδίνο Ηνωμένου Βασιλείου, έχοντας στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Αυστρίας και Βελγίου.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθείσες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια