default-image

Κληρώνει με Κονταρό στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Κληρώνει με Κονταρό στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ και η Ένωση βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες προκειμένου όλα να είναι έτοιμα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο κέντρο «Φαιστός Palace» στα Καλύβια Μεσαράς (κεντρικός δρόμος Μοιρών-Τυμπακίου) και όσοι παραβρεθούν θα γλεντήσουν με την ψυχή τους.

Μετά τις εργασίες της κλήρωσης θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του Μανόλη Κονταρού να αναλαμβάνει την διασκέδαση των παρευρισκομένων.

Η ΕΠΣΗ ανακοινώνει ότι χορηγός της κλήρωσης είναι το σωματείο της Δόξας Γαλιάς, ο πρόεδρος Γιώργος Καμπουράκης και το Δ.Σ. της ομάδας ενώ χορηγοί του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ είναι οι Tσαμπουράκης Service και Aσφάλειες Κρήτης.

Τιμά τη μνήμη Σκουλούδη

Η ΕΠΣΗ στην εκδήλωση για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου θα τιμήσει τη μνήμη του Δημήτρη Σκουλούδη.

Στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή θα απονεμηθεί το χρυσό παπούτσι του πρώτου σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ, τιμώντας έτσι τη μνήμη του. Το χρυσό παπούτσι είναι προσφορά από το κοσμηματοπωλείο «Κωνσταντίνος», ιδιοκτησίας του προέδρου του ΣΔΠΗ, Κώστα Κουναλάκη.

Οι όμιλοι της Β' Κατηφορίας

Με γεωγραφικά κριτήρια (ανατολικά-δυτικά νομού Ηρακλείου) και κλήρωση των ομάδων με έδρα στο κέντρο της πόλης Ηρακλείου, έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΗ η συγκρότηση των ομίλων της Β' Κατηγορίας περιόδου 2015-2016. Όπως αποφάσισε νωρίτερα από την κλήρωση το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με δύο ομίλους των 15 ομάδων. Η συγκρότηση των ομίλων έχει ως εξής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ

1) Βόνη

2) Γούβες

3) Διαγόρας

4) Ηρακλής Νιπιδιτού

5) Μοχός

6) Πατούχας  

7) Πήγασος

8) Τριτωνία

9) Ινι

10) Εθνικός

11) Ελπίδες

12) Νέοι Ηροδότου

13) Πόρος

14) Χαραυγή

15) Ποσειδώνας

Β' ΟΜΙΛΟΣ

1) Ασήμι

2) Κόρακας

3) Μεταξοχώρι

4) Παλιανή 2008

5) Τύλισος

6) Πηγαϊδάκια

7) Πυργού

8) Γοργολαίνι

9) Αναγέννηση Δ.Π.

10) Δειλινά

11) Δόξα Μασταμπά

12) Νέοι Εργοτέλη

13) Ελλάνιος Δαίδαλος

14) Ολυμπιακός Μαλεβιζίου

15) Νέοι Αλμυρού/Αθλόπολις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News