default-image

Εργάτης έπαθε... αμόκ και τραυμάτισε δύο στο Ηράκλειο

Κρήτη
Εργάτης έπαθε... αμόκ και τραυμάτισε δύο στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό επεισόδιο έγινε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας σε μια οικοδομή στην οδό Παπαναστασίου στο Ηράκλειο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας αλλοδαπός εργάτης (Σύριος) φαίνεται να... έπαθε αμόκ για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να βγήκε εκτός ελέγχου διότι δεν τον άφησαν να σχολάσει στην ώρα του, αλλά μένει αυτό να αποδειχθεί.

Ο ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ άνδρας έπιασε ένα σίδερο και χτύπησε με αυτό έναν άλλον εργαζόμενο στην οικοδομή, ενώ στη συνέχεια έσπρωξε έναν ακόμη εργαζόμενο, ο οποίος έπεσε από τον πρώτο όροφο.

Ο δράστης μετά από τις πράξεις του εξαφανίστηκε και αναζητείται, ενώ έντρομοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Και οι δύο εργάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αλλά και για να γίνει μία εκτίμηση της σοβαρότητας της κατάστασής τους.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν και τους δύο τραυματίες να είναι Έλληνες, ο ένας 49 ετών και ο άλλος 41. Ο ένας από τους δύο μάλιστα - πιθανόν αυτούς που έπεσε - φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ ο δεύτερος έχει χτυπηθεί με το σίδερο.

Πιο σοβαρά, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του, είναι ο εργαζόμενος που χτυπήθηκε με σίδερο στο κεφάλι, ο οποίος και θα παραμείνει στην κλινική για παρακολούθηση, ενώ ήδη υποβλήθηκε και σε αξονική τομογραφία. Ελαφρύτερα - χωρίς επίσης να κινδυνεύει η ζωή του - είναι ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News