default-image

Τα είπαν δημάρχος Αμαρίου και πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωματείων

Κρήτη
Τα είπαν δημάρχος Αμαρίου και πρόεδρος Ομοσπονδίας Σωματείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθιμοτυπική συνάντηση του δημάρχου Αμαρίου Παντελή Μουρτζανού με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαρχίας Αμαρίου Στέφανο Αντωνακάκη, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, η οποία εδρεύει στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 11 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με προβλήματα καθημερινότητας, την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των δημοτών, όπως το επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κάλυψη τηλεοπτικού σήματος της περιοχής αλλά και η αυξημένη εγκληματικότητα. Επίσης, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το φράγμα Πλατύ αλλά και για τον επικείμενο κορεσμό του Χ.Υ.Τ.Α. Αμαρίου.

Τέλος, ο δήμαρχος Αμαρίου περιέγραψε αναλυτικά τις ενέργειες που έχουν γίνει αλλά και που πρόκειται να γίνουν από πλευράς του Δήμου για όλα τα παραπάνω θέματα. Τόνισε δε ότι ο Δήμος Αμαρίου έχει φωνή, είναι παρών σε κάθε κέντρο λήψης αποφάσεων και ενεργεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές με κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News