default-image

Συνάντηση Κοντονή με εκπροσώπους της Super League

Ποδόσφαιρο
Συνάντηση Κοντονή με εκπροσώπους της Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία αντιπροσωπία της Super League θα επισκεφτεί αύριο Τρίτη τον Σταύρο Κοντονή στο γραφείο του προκειμένου να συζητήσουν για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει στο τέλος της εβδομάδας και το μεσημέρι της Τρίτης (12:00) θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Σταύρου Κοντονή συνάντηση του υφυπουργού με τη Super League.

Σε αυτή το «παρών» αναμένεται να δώσουν πέρα από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού, Γιώργο Μποροβήλο, και εκπρόσωποι ομάδων, όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος.

Ανάμεσα στα ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος είναι κι αυτό με τις κάμερες και το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που έχουν τεθεί από την πολιτεία ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη διεξαγωγή αγώνων. Αρκετές ΠΑΕ δεν έχουν έτοιμα τα γήπεδά τους και αναμένεται να ζητηθεί μια μικρή παράταση, αν και σε πρώτη φάση από πλευράς κυβέρνησης είχε καταστεί σαφές πως όποιο γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν οριστεί, θα φιλοξενεί μεν παιχνίδια, αλλά χωρίς κόσμο.

Μείζον θέμα για τις ΠΑΕ είναι και η αναζήτηση κεντρικού χορηγού του πρωταθλήματος, μετά την απόρριψη της πρότασης που έγινε από τον ΟΠΑΠ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News