default-image

Εκπλήξεις από τον Τσάνα στην προεπιλογή της Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Εκπλήξεις από τον Τσάνα στην προεπιλογή της Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέσσερις επιστροφές επεφύλαξε το κάλεσμα του Κώστα Τσάνα στην Εθνική μας ομάδα. Για την ακρίβεια στην προεπιλογή βρίσκονται οι Χολέμπας, Βύντρα, Παπαδόπουλος και Πέτσος!

Ο Χοσέ Χολέμπας, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Λουκάς Βύντρα και ο Θανάσης Πέτσος επιστρέφουν στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας, όπως ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, για τους αγώνες με τη Φινλανδία (4/9, εντός) και Ρουμανία (7/9,εκτός) για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Οι «λεγεωνάριοι» είναι οι εξής: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Βαγγέλης Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Παναγιώτης Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ), Ανδρέας Σάμαρης, Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα), Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ), Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί Τζένταχ), Θάνος Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης).

Εκτός παραμένει ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και βρίσκεται σε συζητήσεις με συλλόγους του MLS, όπως και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που δεν έχει ούτε εκείνος κάποια ομάδα.

Η παρθενική συμμετοχή του Πέτσου ήταν για το φιλικό Βοσνία στις 10/08/11 επί εποχής Φερνάντο Σάντος και από τότε δεν είχε κληθεί ξανά στη «γαλανόλευκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News