default-image

Μαραντόνα: «Έκοψα τα ναρκωτικά για τα παιδιά μου»

Ποδόσφαιρο
Μαραντόνα: «Έκοψα τα ναρκωτικά για τα παιδιά μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχέση του Ντιέγκο Μαραντόνα με τα ναρκωτικά είναι γνωστή. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα τελευταία δώδεκα χρόνια τα έχει κόψει και μιλά για την εμπειρία του αυτή.

Μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε μία μίνι ξενάγηση στο πολυτελές σπίτι του στο Ντουμπάι.

Κατά τη διάρκεια αυτής της… ξενάγησης ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, δηλώνοντας πως αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν, καθώς είναι καθαρός την τελευταία δεκαετία.

«Φέτος συμπληρώνονται δώδεκα χρόνια από όταν έκοψα τα ναρκωτικά. Είχα φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο δεν μπορούσα πια να σηκωθώ από το κρεβάτι. Τώρα ξυπνάω πολύ πρωί και χαίρομαι την κάθε μέρα. Επέλεξα πια αυτή τη ζωή για χάρη των παιδιών μου και των εγγονιών μου και για όλους αυτούς που θα έρθουν στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής της εθνικής Αργεντινής, όμως είναι εμφανής εκ νέου η αλλαγή στην εμφάνισή του.

Στη συνέχεια, ο Μαραντόνα αποκαλύπτει κάποια από τα αγαπημένα του αντικείμενα, όπως οι φωτογραφίες με τους προέδρους της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, και της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβεζ, αλλά και μια επιστολή που έλαβε από την πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News