default-image

«Θύμα» μίας 18χρονης η Γουίλιαμς

Σπορ
«Θύμα» μίας 18χρονης η Γουίλιαμς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την μόλις 18 χρόνων Μπελίντα Μπέντσιτς την… πάτησε η Σερένα Γουίλιμας καθώς αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Rogers Cup που διεξάγεται στο Τορόνο. Μάλιστα αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της μέσα στο 2015!

Εζενί Μπουσάρ, Κάρολαϊν Βοσνιάκι, Σαμπίνε Λισίτσκι, Άνα Ιβάνοβιτς και τώρα... Σερένα Γουίλιαμς. Η 18χρονη Ελβετίδα Μπελίντα Μπέντσιτς συνεχίζει μία εκπληκτική εβδομάδα που διανύει στο Τορόντο καθώς μετά τις τέσσερις πρώτες διάσημες κυρίες των κορτ έριξε νοκ-άουτ και την κορυφαία στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Rogers Cup.

Η Σερένα Γουίλιαμς, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και νικήτρια των τριών πρώτων Grand Slam μέσα στη χρονιά (απομένει το American Open από την τετράδα των μεγάλων τουρνουά), πήρε 6-3 το πρώτο σετ σε 32 λεπτά και όλοι πίστευαν πως θα πάρει τη νίκη όμως η έκπληξη έγινε.

Η Μπέντσιτς δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και έκανε μία επική αντεπίθεση κερδίζοντας με 7-5 και 6-4 τα υπόλοιπα δύο σετ, με τη νίκη αυτή να της δίνει το εισιτήριο για τον τελικό όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ.

"Κάθε ήττα για μένα είναι ένα μεγάλο μάθημα και μία διδακτική εμπειρία. Οπότε ανυπομονώ να μάθω και να γίνω καλύτερη μέσα από αυτό", δήλωσε μετά τον αγώνα η 33χρονη Αμερικανίδα,  η οποία μετράει πλέον δύο ήττες μέσα στο 2015 καθώς είχε προηγηθεί και αυτή από την Πέτρα Κβίτοβα.

"Το πρώτο παιχνίδι ήταν απλά πολύ γρήγορο για μένα, όμως στο δεύτερο σετ κατάφερα να προσαρμοστώ στις ανάγκες του αγώνα. Δεν μπορώ να πιιστέψω αυτό που έγινε", δήλωσε μεταξύ άλλων η νεαρή Ελβετίδα, Μπελίντα Μπέντσιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News