default-image

Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Βέροια

Ποδόσφαιρο
Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το χρόνο να μετρά αντίστροφα για την αναμέτρηση με την Μπρόντμπι, η εμφάνιση του ΠΑΟΚ προβλημάτισε στην ήττα με 2-1 από τη Βέροια. Αρκετά καλά τα πήγε ο Ζάιρο στο ντεμπούτο του, ενώ έδιωξε τον Μυστακίδη ο Τούντορ!

Ο Ιγκόρ Τούντορ χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, με τον Ροντρίγκεζ να παίζει στο πρώτο 45λεπτο και τους Μαλεζά και Ζάιρο στο δεύτερο. Μάλιστα, ο τελευταίος έδειξε πόσο χρήσιμος θα είναι, πετυχαίνοντας και το γκολ με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε προσωρινά στο 73'. Η Βέροια έφτασε στη νίκη… χαλαρά, με τα γκολ των Ναζλίδη (23') και Μεραμπασβίλι (90').

Να σημειωθεί πως λίγο πριν από τη φάση του 2-1, ο Τούντορ έδιωξε τον Μυστακίδη για τα αποδυτήρια μετά από μία κακή τελική επιλογή του νεαρού και την απροθυμία του να ακούσει τις παρατηρήσεις του προπονητή του!

Το ματς ήταν «γεμάτο» φάσεις. Στο 2' ο Καντιμοίρης μπλόκαρε την προσπάθεια του Ροντρίγκεζ. Στο 10' ο Πέλκας έδιωξε με το πόδι την κεφαλιά του Ετζεγκέλε. Στο 19' ο Κουλούρης σούταρε άστοχα στην κίνηση. Στο 21' ο Μαγέφσκι σούταρε πάνω από την εστία του Όλσεν. Και ήρθε το γκολ στο 23' όταν σε κόρνερ του Αμπντούν, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ τα… έχασε και ο Ναζλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 32' η κεφαλιά του Τζιόλη, μετά από κόρνερ, έφυγε άουτ. Στο 37' απείλησε ο Ροντρίγκεζ όταν απέφυγε τον Ετζεγκέλε και σούταρε, αλλά ο Καντιμοίρης σε ετοιμότητα απομάκρυνε. Στο 42' ο Όλσεν σταμάτησε το σουτ του Βεργώνη. Στο 44' ο Ροντρίγκεζ αστόχησε για λίγο σε κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος, στο 68΄ ο Σαλπιγγίδης γύρισε ωραία στον Μυστακίδη ο οποίος ανενόχλητος σούταρε ψηλά άουτ. Στο 73΄ήρθε η ισοφάριση όταν ο Ζάιρο εκμεταλλεύτηκε μακρινή μπαλιά του Σαββίδη και την κακή εκτίμηση του Τσουμάνη, κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και την τσίμπησε όταν βγήκε ο Καντοιμίρης, στέλνοντάς την πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στο 78' ο Βραζιλιάνος έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, μετά από συνεργασία με τον Δεληγιαννίδη, αλλά η σέντρα σουτ που επιχειρησσε κατέληξε άουτ. Στο 89' ο Μυστακίδης σούταρε, ο Καντιμοίρης μπλόκαρε και ο Τούντορ τον έστειλε στα αποδυτήρια! Στο 90' λοιπόν, έγινε το 2-1 με τον Μεραμπιασβίλι να νικά με σουτ τον Γλύκο.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (71' Νάστος), Εντζεγκέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης (46' Τσουμάνης), Βεργώνης (46' Παυλίδης), Μπαλάφας, Γιουσούφ, Μαγέφσκι (58' Τάτος), Αμπντούν (71' Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Γκάρι Ροντρίγκεζ, Κουλούρης. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Σαλπιγγίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News