Ειδήσεις

Την έψαχναν σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και συνελήφθη στα Χανιά

Συνελήφθη στην Κρήτη πριν λίγες μέρες για απάτη και μετά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις από δικαστήρια των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, για τις οποίες έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία. Ο λόγος για μια 47χρονη υπήκοο Κύπρου, στην οποία άνδρες της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων πέρασαν χειροπέδες στις 10 Αυγούστου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης και της ενδελεχούς έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 47χρονης εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, τρία εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Θεσσαλονίκης, μια απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, πέντε αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της απάτης κατ' εξακολούθηση, της πλαστογραφίας, της ψευδούς καταμήνυσης και για τη μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της συμμετοχής της συλληφθείσας και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Σχόλια