default-image

Σημαντική ενίσχυση με Ταραλίδη ο Κισσαμικός

Ποδόσφαιρο
Σημαντική ενίσχυση με Ταραλίδη ο Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κισσαμικός, ο οποίος ένταξε στο δυναμικό του τον πολύπειρο Γιάννη Ταραλίδη.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιάννη Ταραλίδη.

Το βιογραφικό του Ταραλίδη:

Ημερομηνία γέννησης: 17 Μαΐου 1981

Θέση: Μέσος

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την ομάδα του τόπου του τον Αλμωπό Αριδαίας. Στη συνέχεια η παρουσία του στον Πανηλειακό αποτέλεσε το… σκαλοπάτι για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, έχοντας δύο συμμετοχές και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ακολούθησαν δύο εξαιρετικές χρονιές με τη φανέλα του ΟΦΗ και μετέπειτα αγωνίστηκε σε Λεβαδειακό, Γλυφάδα, Δόξα Δράμας. Το 2013 μετακόμισε στην Κύπρο, όπου φόρεσε τις φανέλες της Νέας Σαλαμίνας και του Ερμή Αραδίππου, στον οποίο με δικό του γκολ χάρισε το πρώτο Κύπελλο Κύπρου της ιστορίας του. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας, την Ολυμπιακή ομάδα και τη Μεσογειακή ομάδα, έχοντας συμμετοχές και σε όλες τις "μικρές" Εθνικές ομάδες.

Οι δηλώσεις του Ταραλίδη:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Κισσαμικό. Έχω να κάνω με γνήσιους ανθρώπους και με μία από τις καλύτερες διοικήσεις που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου, πέρα από τις μεγάλες ομάδες. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι ντόμπροι, σε κοιτάνε στα μάτια και ξέρεις ότι αυτό που έχουν να σου πουν θα το τηρήσουν. Δουλεύουν ζεστά, ταπεινά και χωρίς προκλήσεις και έχουν δημιουργήσει ένα σωματείο μελλοντικά εξελίξιμο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News