Ειδήσεις

Ηλικιωμένος βρέθηκε μαχαιρωμένος στις Μοίρες

Νεκρός μέσα στο σπίτι του, χτυπημένος από μαχαίρι, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα ένας 71χρονος στη Μεσαρά.

Τον ηλικιωμένο, που έμενε μόνος του, εντόπισε αιμόφυρτο στο σπίτι του στις Μοίρες η ίδια του η κόρη, που τον αναζητούσε και δεν μπορούσε να τον βρει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρει δύο τραύματα, ένα σοβαρό στην κοιλιακή χώρα και ένα δεύτερο στο λαιμό. Στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ο 71χρονος, έσπευσε αρχικά το ΕΚΑΒ που διαπίστωσε το θάνατό του. Στο σημείο μόλις ενημερώθηκε πήγε και ιατροδικαστής για να εξετάζει με μια πρώτη αυτοψία τις συνθήκες θανάτου του.

Στο σπίτι και στην ευρύτερη περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη από το Τμήμα και το ΤΑΕ, ενώ και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έσπευσαν επιτόπου.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία μέχρι να αποφανθεί ο ιατροδικαστής αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, το μαχαίρι (ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο που ενδεχομένως επέφερε τα συγκεκριμένα χτυπήματα)  δε βρέθηκε κοντά στον ηλικιωμένο.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής και όσοι γνώριζαν τον ηλικιωμένο και όλοι περιμένουν να μάθουν με αγωνία να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Σχόλια