default-image

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις κάρτες διαρκείας του Ρεθύμνου

Μπάσκετ
Μεγάλο ενδιαφέρον για τις κάρτες διαρκείας του Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετή κινητικότητα υπάρχει όσον αφορά στην απόκτηση των καρτών διαρκείας του Ρέθυμνο Cretan Kings περιόδου 2015-16.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ αναφέρει:

«Με γοργούς ρυθμούς «φεύγουν» οι κάρτες διαρκείας του Ρέθυμνο Cretan Kings 2015/16, ενώ οι περσινοί κάτοχοι δείχνουν να εμπιστεύονται για ακόμη μία φορά την ομάδα μας, ανανεώνοντας την θέση τους στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι φίλοι της ομάδας μας δείχνουν και φέτος έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη προς την ομάδα μας, έχοντας ήδη εξαντλήσει έναν μεγάλο αριθμό καρτών διαρκείας, αν και είμαστε ακόμη στην αρχή. Οι προσδοκίες για το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι ακόμη μεγαλύτερες για την ερχόμενη σεζόν, με τους πιστούς φίλους του Ρέθυμνο Cretan Kings να ενισχύουν ακόμη περισσότερο την φετινή προσπάθεια στα «σαλόνια» της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται, με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα της ανανέωσης τους μέχρι τις 23 Αυγούστου. Από τις 24 Αυγούστου θα δοθούν στο κοινό, όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από τους περσινούς κατόχους.

Η διάθεση των καρτών διαρκείας πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της Ρέθυμνο ΚΑΕ (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), τηλ: 28310 36279, ενώ ενημέρωση θα γίνεται από επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη. Ώρες 10:00-14.00 και 18.00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο 10:00-13.00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News