Ειδήσεις

"Καρφιά" Κωνσταντοπούλου σε Τσακαλώτο και Φλαμπουράρη

«Καρφιά» κατά του Ε. Τσακαλώτου και του Αλ. Φλαμπουράρη εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου στη Βουλή. «Επιχειρούν να στοχοποιήσουν με τρόπο ανήθικο αυτά για τα οποία είχαμε αγωνιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Από την Τρίτη το πρωί κ. Τσακαλώτε με στοχοποιήσατε λέγοντας ότι το νομοσχέδιο θα μπει στην Βουλή, "Ζωής θέλοντος". Έγινε ένα όργιο επίθεσης σε όποιον κοινοβουλευτικό παράγοντα ήθελε να υπερασπιστεί τα κοινοβουλευτικώς κεκτημένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής.

Ακολούθησε η επίθεση στον Αλέκο Φλαμπουράρη, για τα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί περί Φρόιντ και Μαρξ για να εξηγήσει κανείς την προσωπικότητα της προέδρου.

"Τέτοιου είδους εργαλεία της ψυχιατρικοποίησης και της αποδόμησης της προσωπικότητας είναι εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα, και μυστικές υπηρεσίες όλοι και αυτοί από τους οποίους υπέφερε η Αριστερά», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου

Απαντώντας ο κ. Τσακαλώτος χρέωσε στην κ. Κωνσταντούλου «άλλη μία τακτική για να ροκανίσει τον χρόνο».

«Δεν έχω κανένα λόγο να ροκανίσω το χρόνο, όπως κάνει η κ. Κωνσταντοπούλου. Όσοι θέλετε να ροκανίσετε το χρόνο για να πάμε σε δάνειο-'γέφυρα', να το κάνετε, εγώ δεν έχω σκοπό» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.

Όσο για την αναφορά του στο ξενοδοχείο Hilton, είπε ότι επρόκειτο για ένα αστείο.

Σχόλια