default-image

Ν.Δ.: "Ο λογαριασμός σε Αλ. Τσίπρα-Π. Καμμένο"

Ελλάδα
Ν.Δ.: "Ο λογαριασμός σε Αλ. Τσίπρα-Π. Καμμένο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε ώρες διήρκεσε η συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου με διευρυμένη σύνθεση της Ν.Δ. στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκούνη, στη συνεδρίαση υπήρξε διεξοδική συζήτηση, όπου αναλύθηκε εκτενώς η δανειακή σύμβαση, το τρίτο μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα που το συνοδεύουν.

Όπως ανέφερε ο κ. Καραγκούνης, εκφράστηκε έντονη κριτική για το βαρύτατο λογαριασμό που φέρνει η συμφωνία της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και επισημάνθηκε ότι «μια σειρά από εγκληματικά λάθη της συγκυβέρνησης, τόσο στη διαπραγμάτευση όσο και στο περιεχόμενο του τρίτου μνημονίου, οδήγησαν σε πολύ επώδυνα μέτρα τα οποία καλείται να πληρώσει τώρα ο ελληνικός λαός».

«Έναν βαρύτατο λογαριασμό που είναι αποτέλεσμα των καθυστερήσεων, των παλινωδιών και της ανεπάρκειας της κυβέρνησης και βεβαίως ένας λογαριασμός που είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου», πρόσθεσε ο κ. Καραγκούνης σύμφωνα με το naftemporiki.gr.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., το Πολιτικό Συμβούλιο ανέδειξε όλα αυτά τα επώδυνα σημεία και επισήμανε ότι η Ν.Δ. δεν τα υιοθετεί αλλά αντίθετα τα κατακρίνει, ενώ υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. παραμένει απαρέγκλιτα σταθερή στην ευρωπαϊκή πορεία και προοπτική της χώρας.

«Τέλος το Πολιτικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου της Ν.Δ. για τη στήριξη της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας», κατέληξε ο κ. Καραγκούνης.

Σημειώνεται ότι συνεδριάζει αύριο Πέμπτη, 13 Αυγούστου, στις 9:00, στη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News