default-image

Χειροπέδες σε 57χρονο για πλαστά χαρτονομίσματα και όπλα

Κρήτη
Χειροπέδες σε 57χρονο για πλαστά χαρτονομίσματα και όπλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πλαστά χαρτονομίσματα, τα οποία φαινόταν από... χιλιόμετρα ότι ήταν παραχαραγμένα, είχε σκοπό να κάνει τις αγορές του ένας 57χρονος στο Ηράκλειο, ο οποίος επιπλέον είχε στην κατοχή του παράνομα και όπλα. Ωστόσο δε γλίτωσε τη σύλληψη, καθώς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για τη δράση του συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Πλέον τον 57χρονο βαρύνουν οι κατηγορίες της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Η σύλληψή του έγινε σήμερα (12.08.2015) το πρωί σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, που, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση παράνομων δραστηριοτήτων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία και σε αγροικία ιδιοκτησίας του.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 10 εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και 2 εμφανώς πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ συνολικής χρηματικής αξίας 520 ευρώ, τα οποία προόριζε να θέσει σε κυκλοφορία.

• πιστόλι

• 89 καψύλλια  

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News