default-image

Ολοταχώς προς την ΑΕΚ ο Μπουονανότε

Ποδόσφαιρο
Ολοταχώς προς την ΑΕΚ ο Μπουονανότε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Ντιέγκο Μπουονανότε από την ΑΕΚ καθώς ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από τη Γρανάδα.

Έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις, ο Αργεντινός κατάφερε να φτάσει σε οριστική συμφωνία με τη Γρανάδα για την αποδέσμευσή του.

Οι συζητήσεις του παίκτη και των εκπροσώπων του με τον ισπανικό σύλλογο είχαν την κατάληξη που περίμενε η «Ένωση», με τα συμβόλαια του «διαζυγίου» να υπογράφονται το μεσημέρι της Τετάρτης.

Έχοντας λοιπόν την ελευθέρας στα χέρια του, ο Μπουονανότε μπορεί να ταξιδέψει πλέον στην Αθήνα και να ενεργοποιήσει τη συμφωνία που ήδη υπάρχει μεταξύ του ίδιου και της ΑΕΚ.

Κάτι που αναμένεται να συμβεί τελικά την Πέμπτη, με την ακριβή ώρα άφιξής του ν' ανακοινώνεται προσεχώς, ούτως ώστε να προετοιμαστεί η αποθεωτική υποδοχή που θέλουν να του κάνουν οι φίλοι της ομάδας.

Γαστρεντερίτιδα ο Πλατέλλας, απών ο Τζιμπούρ

Στα αγωνιστικά τώρα, από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Βαγγέλης Πλατέλλας καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Ανάλογα λοιπόν με το πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του, θα φανεί τις προσεχείς ημέρες αν θα προλάβει την Ίντερ κι αν θα συμπεριληφθεί στις επιλογές του Τραϊανού Δέλλα για το μεγάλο φιλικό στην Ανκόνα.

Από την προπόνηση απουσίαζε αδικαιολόγητα και ο Τζιμπούρ, ο οποίος υποστήριξε ότι δε γνώριζε ότι έπρεπε να  βρίσκεται στα Σπάτα τη συγκεκριμένη ώρα.

«Δεν ήξερα ότι έχουμε πρωινή προπόνηση», φέρεται να είπε στον άνθρωπο της ΑΕΚ που τον εντόπισε στο σπίτι του. Μάλιστα ο Τζιμπούρ βρέθηκε τελικά στα Σπάτα λίγο μετά το τέλος της προπόνησης και γυμνάστηκε μόνος του.

Αύριο Πέμπτη θα έχει συνάντηση με τον Τραϊανό Δέλλα προκειμένου να απολογηθεί.

Κατά τ' άλλα, ο προπονητής της «Ένωσης» δεν αντιμετώπισε επιπλέον προβλήματα (πλην του γνωστού με τον Κορδέρο, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα), ενώ η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση στις 19:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News