default-image

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε πατέρα, γιο και νύφη

Κρήτη
Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε πατέρα, γιο και νύφη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια φορά οι σφαίρες... έπεφταν βροχή σε κοινωνική εκδήλωση στην Κρήτη. "Βροχή" την ίδια ώρα φαίνεται πως έπεφταν και τα τηλεφωνήματα στην Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τρία άτομα. Αιτία αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πρόγαμος.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Σφακάκι στο Ρέθυμνο. Πατέρας, γιος και νύφη βρέθηκαν στα κρατητήρια αμέσως μετά το γλέντι αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για άσκοπους πυροβολισμούς, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και υπόθαλψη εγκληματία.

Η σύλληψή τους έγινε χθες το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρέθυμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της κοινωνικής εκδήλωσης, που είχε οργανώσει ένας 68χρονος μαζί με τον 37χρονο γιο του και την 37χρονη νύφη του, άρχισαν να παίζονται μπαλοθιές στα σπίτια τους.

Οι καταγγελίες δεν άργησαν να έρθουν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και μόλις ξημέρωσε οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο. Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων και στους εξωτερικούς χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τελικά ένα κυνηγετικό όπλο και δύο κάλυκες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξεταζόμενοι οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να κατονομάσουν τους δράστες των άσκοπων πυροβολισμών, ματαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δίωξη και νόμιμη τιμωρία τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ιωάννα Βλαχάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News