Ειδήσεις

Σημαντική δωρεά από τους Κρήτες της Αμερικής στο ΠΑΓΝΗ

Φιλί ζωής από τους Κρήτες της Αμερικής στο αποδεκατισμένο Ε.Σ.Υ. με μία ακόμη γενναία προσφορά τους στο ΠΑΓΝΗ, που δοκιμάζεται από την παρατεταμένη κρίση. Οι ομογενείς από την Αμερική δώρισαν προμήθειες σε λευκά είδη και ευχήθηκαν η πατρίδα τους να σταθεί σύντομα και πάλι στα πόδια της.

Θέλοντας σε αυτές τις δύσκολες περιόδους να βοηθήσουν την Κρήτη, και μάλιστα το χώρο της υγείας, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, οι Κρήτες που ζουν στην Αμερική, έπειτα από σχετική "εκστρατεία", συγκέντρωσαν το ποσό των 3.500 δολαρίων, το οποίο - μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου - αποφάσισαν να το διαθέσουν στο νοσηλευτικό ίδρυμα, και συγκεκριμένα για την αγορά λευκών ειδών.

Έτσι προχώρησαν στην προμήθεια - και μάλιστα από κρητική εταιρεία - 600 σεντονιών για τις κλίνες του ΠΑΓΝΗ, τα οποία και παραδόθηκαν νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης σε μία μικρή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της διοίκησης της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής και εκπρόσωποι της διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μάλιστα οι τελευταίοι στη διάρκεια της τελετής παράδοσης της δωρεάς δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την κίνηση αυτή των Κρητών της Αμερικής, οι οποίοι για μια ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη μητέρα πατρίδα.  

Σχόλια