default-image

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 23χρονος Βρετανός

Κρήτη
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 23χρονος Βρετανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, σήμερα το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον ανακριτή Λασιθίου και με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 23χρονος Βρετανός που κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης σε 18χρονο συμπατριώτη του, το βράδυ της Τετάρτης στα Μάλια, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης από φίλους του στο δωμάτιο που διέμενε.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση να παρουσιάζεται κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

Υπενθυμίζεται πως ο 18χρονος, το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στις Σίσες, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ των Μαλίων.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα για το θάνατο του 18χρονου Βρετανού και, έπειτα από την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου Βρετανού στο θανάσιμο τραυματισμό τού 18χρονου συμπατριώτη του.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε πως ο θάνατος του 18χρονου οφειλόταν σε αιμάτωμα και κρανιοεγκεφαλική βλάβη λόγω πτώσης στο έδαφος.

Η έρευνα της Αστυνομίας

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο 18χρονος, την ώρα που διασκέδαζε σε μπαρ, γνώρισε τον 23χρονο ομοεθνή του, ο οποίος εργαζόταν ως μπάρμαν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο Βρετανοί λογομάχησαν για κάποιες κοπέλες και στο τέλος, μετά από χτύπημα του 23χρονου, ο νεαρός 18χρονος, που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έπεσε κάτω, χτυπώντας το κεφάλι του.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δωμάτιο που διέμενε και την επόμενη ημέρα οι φίλοι του τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_22wulp8r/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News