default-image

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Καρέλη η Φροζινόνε

Ποδόσφαιρο
Απέσυρε το ενδιαφέρον για Καρέλη η Φροζινόνε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερβολικές έκρινε η Φροζινόνε τις απαιτήσεις του  Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Νίκου Καρέλη κι έτσι απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται αναφορά σχεδόν σε καθημερινή βάση από τα Μέσα της Ιταλίας για το ενδιαφέρον της ομάδας του Ρομπέρτο Στελόνε για τον Έλληνα επιθετικό, αλλά και για τον Μάρκους Μπεργκ.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport» ο σύλλογος της γειτονικής χώρας εγκαταλείπει την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη. Ο λόγος είναι ότι κρίνονται υπερβολικές αξιώσεις που έχει ο Παναθηναϊκός για να τον παραχωρήσει.

Το ποσό που έριξε στο τραπέζι τις προηγούμενες ημέρες η Φροζινόνε ήταν περίπου 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν, με 30 εμφανίσεις σε Super League (συν έξι στα play off), επτά στο Europa League, δυο στα προκριματικά του Champions League και πέντε στο Κύπελλο. Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει πάρει μέρος και στα δύο επίσημα ματς των «πράσινων», με την Μπριζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News