default-image

Φουλ ρυθμοί και φιλικά για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Φουλ ρυθμοί και φιλικά για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλης ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Έπειτα από το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επέστρεψαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου για πρωινή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια τακτικής με βάση την αμυντική λειτουργία, ενώ θα ακολουθήσει και απογευματινή προπόνηση (19:00).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η ομάδα του Εργοτέλη έκλεισε άλλα δυο φιλικά παιχνίδια. Για την ακρίβεια τη Δευτέρα 17/08/15 θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Γαλιάς και τη Τετάρτη 26/08/15, τον Ηρόδοτο, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί φιλικά με τον Κισσαμικό την Πέμπτη 20/08/15 και τη Κυριακή 23/08/15 με τον ΑΟ Χανιά.

Τα παραπάνω φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα διεξαχθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Παρελθόν ο Αποστολάκης

Από εκεί και πέρα παρελθόν από το προπονητικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» αποτελεί ο Αντώνης  Αποστολάκης. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Αντώνη Αποστολάκη για τις υπηρεσίες που προσέφερε με ιδιαίτερη επιτυχία στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Η πόρτα του Εργοτέλη θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Αντώνη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News