default-image

"Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές" στην Άνω Χερσόνησο

Πολιτισμός
"Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές" στην Άνω Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη «Όμορφη και παράξενη πατρίδα, ωσάν αυτή που μου 'λαχε δεν είδα», δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο, έκλεισε η αυλαία των εκδηλώσεων του Δήμου Χερσονήσου και της Χορωδίας Μαλίων, το Σάββατο 8 Αυγούστου, στο μικρό θεατράκι στη πάνω Χερσόνησο.

Ένα τραγούδι που τα λόγια και τις μουσικές του νότες τα πήρε αυτό το βράδυ το μυρωδάτο αγέρι των λουλουδιών και της θάλασσας, να τα ταξιδέψουν και να τα μεταφέρουν στα πέρατα του κόσμου τούτου και στους ισχυρούς του πλανήτη μας!!

Σε μια όμορφη, μικρή και εντελώς ξεχασμένη θεατρική αυλή, η Χορωδία Μαλίων με την Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, υπό τη μουσική διεύθυνση του εξαιρετικού μαέστρου Νίκου Αντωνακάκη, οι μουσικές μελωδίες μάγεψαν, ταξίδεψαν και γαλήνεψαν τις ψυχές του κόσμου.

Στην καταπληκτική αυτή μουσική εκδήλωση, συνέπραξαν οι σολίστ Λίντα Αθανασοπούλου (μέτζο σοπράνο) και ο Γιώργος Ψαρουδάκης (τενόρος), οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια για τον έρωτα, τον πόθο, την αγάπη, μάγεψαν τους παρευρισκόμενους ακροατές και ανέβασαν τη νοσταλγική τους διάθεση.

Με τον επίλογο αυτό, «Με μουσικές εξαίσιες , με φωνές…» και τις υπέροχες ερμηνείες, η Χορωδία Μαλίων, η οποία ήταν εμφανώς πιο ώριμη φέτος, επέλεξε το όμορφο βράδυ του Σαββάτου να κλείσει τον κύκλο των συναυλιών στο Δήμο Χερσονήσου και να ευχηθεί σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε πείσμα των άσχημων καιρών, κλείνοντας το επόμενο ραντεβού της στο Ηράκλειο τώρα πια, στο κηποθέατρο του "Μ. Χατζιδάκι" στις 14 του Σεπτέμβρη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News