default-image

Πάτρα: 60χρονος φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του

Ελλάδα
Πάτρα: 60χρονος φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή των Ιτεών, στην Πάτρα. Μετά από διαπληκτισμό, ένας 60χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 57χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά τον 30χρονο γιο του που νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας Πατρών, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες που οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 60χρονος διαπληκτίστηκε με την 57χρονη σύζυγό του, σήμερα τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή Ιτιές της Πάτρας. Στην συνέχεια της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας την πολλές φορές στον θώρακα. Κατόπιν, στράφηκε και εναντίον του 30χρονου γιου του, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά στον θώρακα.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με το ethnos.gr, που είναι στρατιωτικός, διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" και έπειτα από την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα, ο δράστης έφυγε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του νέου λιμανιού. Εκεί εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί για το τραγικό συμβάν.

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News