Ειδήσεις

Χανιά: Εκδήλωση για το e-εμπόριο

Εσπερίδα ενημέρωσης και διαλόγου των πολιτών στην αίθουσα του Ιστορικού Καφέ "Κήπος", εντός του Δημοτικού Κήπου Χανίων, πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 8 το απόγευμα, το Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν ο διδάκτωρ Αρτέμης Αθανασάκης (καθηγητής Περιβαλλοντικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών) και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης Γιάννης Αννουσάκης.

Ο διδάκτωρ Πολυτεχνείου Κρήτης Μανώλης Σκουνάκης (πραγματογνώμων μηχανικός Πρωτοδικείου και εισαγγελίας Χανίων για υποθέσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος) θα μιλήσει για το θέμα "Σωστή χρήση των νέων τεχνολογιών σήμερα".

Ο Γιάννης Κοτσώνης (προγραμματιστής υπολογιστών) θα παρουσιάσει το θέμα "Ηλεκτρονικό εμπόριο και ζητήματα ασφάλειας αγορών και λοιπών συναλλαγών μέσω διαδικτύου".

Ο Νίκος Ντερμανάκης (νομικός σύμβουλος Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας) θα μιλήσει για το θέμα "Παραπλανητικές τραπεζικές πρακτικές και τραπεζική παραπληροφόρηση κατά τη διενέργεια εμπορίας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών από απόσταση".

Θα επακολουθήσει συζήτηση με τους παριστάμενους συμμετέχοντες πολίτες για τα προαναφερθέντα θέματα και για τις μελλοντικές δραστηριότητες και νομοθετικές προτάσεις του Ινστιτούτου Καταναλωτών Κρήτης.

«Μαζί μας θα είναι και ο δικηγόρος Αθηνών στον Α.Π. Θανάσης Θεοδώρου (γνωστός από την αθώωση στη δίκη ρευματοκλοπής), νομικός σύμβουλος του ΙΝ.ΚΑ. Κρήτης», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σχόλια