default-image

Αποφάσεις με αφορμή το σχέδιο νόμου για τηλεοπτικές άδειες

Ελλάδα
Αποφάσεις με αφορμή το σχέδιο νόμου για τηλεοπτικές άδειες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας. Η έκτακτη συνέλευση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το σχέδιο νόμου που έθεσε η κυβέρνηση σε δημόσια διαβούλευση "Σχετικά με τη χορήγηση τηλεοπτικών Αδειών".  

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης διατυπώθηκαν οι προβληματισμοί των μελών της Ένωσης, ενώ υπήρξε και η εξειδίκευση των νομικών και άλλων ενεργειών που πρέπει να γίνουν.

Αποφασίσθηκαν ομόφωνα οι βασικές κατευθύνσεις και οι άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί η Ε.Ε.Τ.Ε.Π. με κύρια προσπάθεια το διαχωρισμό των Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών απ' αυτούς της εθνικής εμβέλειας.

Επίσης αποφασίσθηκε η συμμετοχή στη διαβούλευση με διεκδικητική δράση και με προτάσεις και θέσεις οι οποίες θα συνάδουν με τη συνέχιση της λειτουργίας των από 25ετίας υπαρχόντων και νόμιμα λειτουργούντων Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών.

Το "παρών" έδωσαν εκπρόσωποι τον κομμάτων με τον κ. Νίκο Μαυραγάνη να εκπροσωπεί τους ΑΝΕΛ, την κ. Σοφία Βούλτεψη τη Ν.Δ., τον κ. Δημήτρη Τσιόδρα το Ποτάμι και τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο το ΠΑΣΟΚ, καθώς και εκπρόσωποι της Ένωσης Περιφερειακών Τηλεοπτικών Σταθμών Αττικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News