Ειδήσεις

Μπακογιάννη: "Οι εκλογές θα γίνουν για τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ"

«Οι εκλογές θα γίνουν για τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και θα έχουν ένα τεράστιο κόστος για τη χώρα, κάτι για το οποίο δεν θα φταίει η αντιπολίτευση», υπογράμμισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει αυτοδυναμία, δηλώνοντας «ότι ο λαός πλέον με πολύ μεγαλύτερη ωριμότητα θα κρίνει και θα υποχρεώσεις τις πολιτικές δυνάμεις σε συνεργασία. Μόνη ελπίδα είναι να υπάρξει ανάγκη κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας αν θέλουμε να σώσουμε τη χώρα».

Αναφορικά με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και το θέμα ηγεσίας του κόμματος, ανέφερε πως «έλεγε την αλήθεια ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τις ευρωπαϊκές συμφωνίες. Αν ο κ. Σαμαράς είχε παραιτηθεί όταν είχε χάσει τις εκλογές, η ΝΔ θα είχε λύσει ήδη το θέμα της ηγεσίας».

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας πως, «αντί να ασχολούμαστε με τους χιλιάδες ανθρώπους που χάνουν τη δουλειά τους, ασχολούμαστε με τις γραφικότητες της Προέδρου της Βουλής».

Σχόλια