Ειδήσεις

Στα "πράσ" με νέα παρτίδα ηρωίνης

Νέα παρτίδα ηρωίνης έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, με τη σύλληψη ενός 58χρονου, επί τω έργω, καθώς παρέδιδε μια δόση ηρωίνης σε 51χρονο τοξικομανή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας. Στη διάρκεια της επιχείρησης, που εξελίχθηκε το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 58χρονος ενώ προμήθευε με  ποσότητα ηρωίνης τον 51χρονο.

Και οι δυο κατέληξαν με χειροπέδες καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τόσο η ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,1 γραμμάρια, το χρηματικό ποσό των εβδομήντα ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στην οικία του 58χρονου, όπου προέκυψαν και άλλα ευρήματα. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν δυο  συσκευασίες, με 125,8 γραμμάρια ηρωίνης, 600 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, δυο ψηφιακές ζυγαριές ακριβείας και άλλα τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχόλια