default-image

Αυγουστιάτικη συναυλία από τον Ψαραντώνη στον Κάραβο

Πολιτισμός
Αυγουστιάτικη συναυλία από τον Ψαραντώνη στον Κάραβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θεός εσμίλεψε το βράχο και τον έκανε καράβι μέσα στη θάλασσα, και τα κρεμαστά πανύψηλα βράχια δημιουργούν το λιμανάκι Κάραβος. Σε αυτό το θεατρικό σκηνικό της φύσης δημιουργήθηκε το πανέμορφο ανοικτό θέατρο του Ψαραντώνη, γιατί ο ίδιος γητεύτηκε από τη φύση του Κάραβου, που τον λευτερώνει.

Στο θέατρο αυτό θα δώσει αυγουστιάτικη συναυλία την Παρασκευή και το Σάββατο 7 και 8 Αυγούστου, στις 9:30 το βράδυ, και μαζί με το συγκρότημά του θα παίξουν δυνατά με τις αισθήσεις των ακροατών.

Στο θέατρο αυτό τριγύρω έχουν στηθεί οι εγκαταστάσεις του τουριστικού θέρετρου Καλυψώ SPA, οι οποίες με εντυπωσιακά σκηνικά ξαναγεννούν την ιστορία της μυθικής Καλυψούς, βασίλισσας των γυναικών και της περιοχής αλλά και των πειρατών, που είχαν ορμητήριο το λιμανάκι Κάραβος και με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους και τις οργανωμένες δραστηριότητές τους προσφέρουν τις απαραίτητες ανέσεις.

Τιμή συναυλίας 8 ευρώ. Πληροφορίες-κρατήσεις κ. Βασίλης Ηλικάκης, τηλ. 28320/31.296 και 7, www.kalypsohotels.com, email: [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News