Ειδήσεις

Λασίθι: Συνάντηση αντιδημάρχου με ΑΣΤΕΑΝ για κτηριακά θέματα

Ζητήματα που σχετίζονται με τη συμπλήρωση υποδομών της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχαν ο αναπληρωτής διευθυντής κ. Γιώργος Κλεισαρχάκης, ο γραμματέας της σχολής και Δ.Σ. κ. Μιχάλης Λεμονής, με την αντιδήμαρχο, υπεύθυνη για τα τεχνικά έργα του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη.

Όπως έγινε γνωστό από την αρμόδια αντιδήμαρχο, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, σε συνάντηση που είχε τις προηγούμενες μέρες με εκπροσώπους της σχολής, παρουσία και του αναπληρωτή διευθυντή, ενημερώθηκε για τις κτηριακές επεμβάσεις τις οποίες χρειάζεται το τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα προκειμένου να λειτουργήσει καλύτερα.

Ήδη, τόνισε, «η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, καθώς και το Τμήμα Συντηρήσεων έχει και κατά το παρελθόν, επέμβει και συνδράμει ουσιαστικά για να λυθούν προβλήματα φθορών που παρουσιάστηκαν.

Τα όποια ζητήματα που σχετίζονται με την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων μπαίνουν σε προτεραιότητα από το Δήμο Αγίου Νικολάου, που έμπρακτα μέχρι σήμερα στηρίζει τη σχολή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μειώσει τα έξοδα συντήρησης των κτηριακών της εγκαταστάσεων που έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο».

Σχόλια