Ειδήσεις

Η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, με πολιτικές συγκεντρώσεις σε γειτονιές και χωριά του Ηρακλείου, με μέλη της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτές να δίνουν το παρόν.

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στη Φορτέτσα, με ομιλητή τον Ορφανό Στέλιο, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ανοιχτών πολιτικών συγκεντρώσεων των επόμενων ημερών:

-Την Τρίτη 4 Αυγούστου, στις Μοίρες, στα πλαίσια προφεστιβαλικής εκδήλωσης της ΚΝΕ, στις 8:30μμ, στην πλατεία Λεωνίδα Κλάδου (στο Δημαρχείο), με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

-Την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στο Ατσαλένιο, στις 7μμ, στην πλατεία του Ατσαλένιου, με ομιλητή τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

-Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στο Αρκαλοχώρι, στα πλαίσια προφεστιβαλικής εκδήλωσης της ΚΝΕ, στις 8:30μμ, στην πλατεία του Αρκαλοχωρίου, με ομιλητή τον Καραγιώργο Πάνο, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Επιπλέον, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας, η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδείες κλιμακίων του ΚΚΕ στην ύπαιθρο του Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ:

-Την Τετάρτη 5 Αυγούστου, στις 8πμ, στο ξενοδοχείο Caldera, και το απόγευμα, στις 7μμ, ομιλητής σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στη πλατεία Ατσαλένιου.

-Την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 9πμ, στην Διεύθυνση Γεωργίας, και στις 11πμ στο ξενοδοχείο ASTORIA.

-Την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στις 7μμ, στη Γέργερη.

Σχόλια