default-image

Βρέθηκαν κινητά και αιχμηρά αντικείμενα στη φυλακή Χανίων

Χανιά
Βρέθηκαν κινητά και αιχμηρά αντικείμενα στη φυλακή Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτα ευρήματα έφερε στο φως έφοδος σε κελί αλλοδαπών κρατουμένων στο σωφρονιστικό κατάστημα ΚΡΗΤΗ Ι στην Αγιά Χανίων. Τα ευρήματα οδήγησαν στη σύλληψη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, τεσσάρων Γεωργιανών ηλικίας 39, 37, 27 και 38 ετών.

Αρχικά οι υπάλληλοι της φυλακής αιφνιδίασαν δύο Γεωργιανούς, 27 και 37 ετών. Οι κρατούμενοι είχαν στην κατοχή τους δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία προσπάθησαν να καταστρέψουν όταν αντιλήφθηκαν ότι βρέθηκαν σε κλοιό. Στο χώρο της φυλακής σήμανε συναγερμός, σηματοδοτώντας εξονυχιστικές έρευνες στα κελιά.

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκαναν «φύλλο και φτερό» το κελί των Γεωργιανών, αποκαλύπτοντας και άλλα αντικείμενα, τα οποία, άγνωστο πώς, βρέθηκαν στο χώρο της φυλακής. Στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δύο αυτοσχέδιοι φορτιστές, ένας τηλεφωνικός κατάλογος, τρία αυτοσχέδια μεταλλικά αιχμηρά αντικείμενα και ακόμη δύο συσκευασίες με μικροποσότητα λευκής σκόνης, άγνωστης χημικής σύνθεσης, οι οποίες θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Λίγο αργότερα συνελήφθησαν και οι δύο συγκάτοικοί τους, ηλικίας 38 και 39 ετών, καθώς θεωρούνται "συνιδιοκτήτες" των ευρημάτων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι κρατούμενοι οδηγήθηκαν ήδη ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News