Ειδήσεις

Κινητά και ναρκωτικά σε κελί κρατουμένων

Απίστευτα ευρήματα έφερε στο φώς ξαφνική έφοδος σε κελιά αλλοδαπών κρατουμένων στο σωφρονιστικό κατάστημα ΚΡΗΤΗ I στα Χανιά . Αρχικά εντοπίστηκαν δυο νεαροί Γεωργιανοί που επιχείρησαν αν καταστρέψουν δυο κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους την ώρα της εφόδου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, το πρωί, στην Αγυιά  Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, τέσσερις υπήκοοι Γεωργίας ηλικίας 39, 37, 27 και 38 ετών, κρατούμενοι στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης «ΚΡΗΤΗ 1», για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Το προηγούμενο βράδυ σωφρονιστικοί υπάλληλοι πραγματοποίησαν έρευνα στο κελί τους. Στην κατοχή του 37χρονου και του 27χρονου, δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία προσπάθησαν  να καταστρέψουν αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχο.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σε χώρους του ανωτέρω κελιού, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

?      2 αυτοσχέδιοι φορτιστές

?      τηλεφωνικός κατάλογος

?      3 αυτοσχέδια μεταλλικά αιχμηρά αντικείμενα

?      2 συσκευασίες με μικροποσότητα λευκής σκόνης, άγνωστης χημικής σύνθεσης, οι οποίες θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Σχόλια