Ειδήσεις

Συναντήσεις Μ. Κριτσωτάκη με εκπροσώπους φορέων

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπων φορέων είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης:

*Με εκπροσώπους των Αναπτυξιακών Εταιρειών και των Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, για θέματα σχετικά με το σχέδιο νόμου: «Αυτοτελής Υπηρεσία ελέγχου νομιμότητας ΟΤΑ - οικονομική βιωσιμότητα και αυτοτέλεια ΟΤΑ - Κανόνες Δημοσιονομικής Διαχείρισης και άλλες διατάξεις θεμάτων Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης» και με τους οποίους αποφασίστηκε να είναι σε επαφή ώστε να δουν πιο διεξοδικά τα θέματα που θέτουν εν' όψη της συζήτησης του νομοσχεδίου στην Επιτροπή δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης.

*Με εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το πρόβλημα της μη αναγνώρισης της προϋπηρεσίας τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση γεγονός που τους στερεί από σειρά ωφελημάτων. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και να το θέσει υπόψη του αρμόδιου υπουργού το επόμενο διάστημα.

*Με το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηρακλείου. Στη συνάντηση τέθηκαν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως οι επικείμενες αλλαγές στο δίκτυο διανομής των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων κ.α. Ο Μ. Κριτσωτάκης δήλωσε τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα του κλάδου απέναντι στην επίθεση που δέχονται με πρόσχημα την κρίση αλλά που πίσω της κρύβονται τεράστια συμφέροντα και ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε επαφή και με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο καθώς και ότι ήδη έχει κάνει παρεμβάσεις στο αρμόδιο υπουργείο για τα θέματα αυτά.

Σχόλια