Ειδήσεις

Καταδικάζουν την επίθεση σε αστυνομικό στη παραλιακή

Την άνανδρη, όπως χαρακτηρίζουν, επίθεση σε συνάδελφό τους καταδικάζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηρακλείου, που δέχτηκε στην παραλιακή στις 31/01 Αυγούστου 2015 από γνωστό άτομο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες. Ο εργαζόμενος της Ελληνικής Αστυνομίας δέχτηκε επίθεση, λόγω της ιδιότητας του επαγγέλματος και όχι λόγω προσωπικών ή άλλων διαφορών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά, «όπως είναι γνωστό την 31/01-08-2015 στην παραλιακή οδό ένας συνάδελφός μας, μέλος της Ένωσης μας  δέχθηκε μια άνανδρη επίθεση από γνωστό άτομο, στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές με αποτέλεσμα να υποστεί επικίνδυνες σωματικές βλάβες με μοναδική αφορμή το γεγονός ότι το θύμα τυχαίνει να είναι εργαζόμενος στην Ελληνική Αστυνομία και σε καμιά περίπτωση λόγω προσωπικών ή άλλων διαφορών.

Σήμερα στα γραφεία της Ένωσής μας συγκροτήθηκε το Δ.Σ. και αποφασίστηκε ομόφωνα, η πλήρη οικονομική και ηθική στήριξη του μέλους μας . Επιπροσθέτως η Ένωσή μας θα καταθέσει  άμεσα σχετική αγωγή ως θιγόμενη από τέτοιες έκνομες ενέργειες σε βάρος των μελών μας.

Με εκτίμηση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Α. Υ. Ν. Η.»

Σχόλια