default-image

H άφιξη Βέλιτς δρομολογεί τις εξελίξεις στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
H άφιξη Βέλιτς δρομολογεί τις εξελίξεις στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Εργοτέλη μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα αδράνειας, λόγω της αναμονής που είχε να κάνει με τις δικαστικές εξελίξεις σε Βέροια και Κέρκυρα, και τις ανακοινώσεις του Δημήτρη Παπουτσάκη για συμμετοχή στη Football League, όλα τα θέματα αναμένεται να δρομολογηθούν τάχιστα τις επόμενες ημέρες…

Ο καταρτισμός της ομάδας της νέας περιόδου, που έχει αποδυναμωθεί σημαντικά, αφού έχει αποχωρήσει  ένα μεγάλο μέρος του δυναμικού του, έχει ήδη ξεκινήσει με τη συμφωνία σε ότι αφορά το νέο προπονητή.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιάσμικο Βέλιτς που φτάνει σήμερα στο Ηράκλειο και ο οποίος βρίσκεται σε άμεση επαφή τις τελευταίες ημέρες  με το Σταύρο Λαμπράκη για τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος, κάτι που θα ενταθεί με την άφιξη του.

«Θα γίνει μία μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας. Χρειάζεται συσπείρωση από όλους κάτι που βγήκε και στη γενική συνέλευση όπου το κλίμα ήταν θετικό… Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης έχει τις προϋποθέσεις, τη φανέλα και τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει στη Football League", τονίζει στη «Ν.Κ.» ο Σταύρος Λαμπράκης.

Το προπονητικό τιμ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον πάγκο του Εργοτέλη , ο Γιάσμικο Βέλιτς θα φέρει μαζί του και τρία πρόσωπα, ενισχύοντας το προπονητικό τιμ. Τον άμεσο συνεργάτη του, τον προπονητή τερματοφυλάκων και τον γυμναστή.

Ο Βέλιτς μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Επισκοπή, όπου είχε αντικαταστήσει τον Κώστα Ανυφαντάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σώσει την παρτίδα της παραμονής, αφού η ομάδα του Ρεθύμνου υποβιβάστηκε μέσω της διαδικασίας των play out.

Ως προπονητής, ήταν συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος κατά τη θητεία του την ΑΕΚ ενώ  στον  Παναθηναϊκό βρέθηκε το 2006 ως υπηρεσιακός προπονητής για κάποια παιχνίδια.

Το 2013 κάθισε στον πάγκο του Λεβαδειακού από τον οποίο αποχώρησε μία σεζόν αργότερα.

Θα… τρέξουν οι μεταγραφές

Σε ότι αφορά το δυναμικό της ομάδας, αυτό έχει αποδυναμωθεί σημαντικά αφού μαζί με τα παιδιά από την Κ20, το ποδοσφαιρικό τμήμα αριθμεί 13 παίκτες. Υπολογίζεται λοιπόν ότι θα γίνουν περίπου 10 προσθήκες παικτών που θα δώσουν επιπλέον ποιότητα και δυναμική στο ρόστερ του Εργοτέλη.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για την Τετάρτη το απόγευμα (19:00) και στον Εργοτέλη δεν ανησυχούν για το χρόνο που χάθηκε αφού υπολογίζουν ότι το πρωτάθλημα της  Football League θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 27 Σεπτεμβρίου, οπότε το διάστημα που μεσολαβεί αρκεί για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη και ανταγωνιστική στην πρεμιέρα. Ήδη πάντως Βέλιτς και Λαμπράκης έχουν κάνει την προεργασία τους, οι προτάσεις των μάνατζερ φτάνουν ανελλιπώς στην ομάδα και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις…   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News