default-image

ΟΦΗ: “Mιλτιάδη Καράτζη, καλό Παράδεισο...”

Αθλητισμός
ΟΦΗ: “Mιλτιάδη Καράτζη, καλό Παράδεισο...”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ, με ανακοίνωση της,  εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Καράτζη, για τον χαμό του Μιλτάδη Καράτζη, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 79 ετών.

"Ο Μιλτιάδης Καράτζης υπήρξε ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας μεγάλος Κρητικός. Η απώλεια του είναι πλήγμα για τον τόπο και την κοινωνία μας" αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΟΦΗ.

Η είδηση του χαμού του Μιλτιάδη Καράτζη, σκόρπισε θλίψη και οδύνη στην Κρητική ομάδα, καθώς η οικογένεια Καράτζη, συμμετέχει ενεργά στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Για το λόγο αυτό, με ανακοίνωση της η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Αντώνη Καρατζη, για τον χαμό του πατέρα του.

«Αντώνη Καράτζη κουράγιο και να ζήσεις να τον θυμάσαι» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ, στην οποία εκφράζονται ακόμη θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του εκλιπόντος Νανά, στην κόρη του, Μαρίτα Καράτζη, αλλά και σε όλη την οικογένεια Καράτζη.

"Μιλτιάδη Καράτζη, καλό Παράδεισο..." καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, η οποία θα είναι σύσσωμη παρούσα στην εξώδιο ακολουθία, που θα ψαλεί τη Δευτέρα (3/8) στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Με απόφαση που έλαβε η ομάδα των επιχειρηματιών του ΟΦΗ, αντί στεφάνου θα δοθεί χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News