Ειδήσεις

Υπερέβαλλαν εαυτούς σε δύσκολες συνθήκες

Ιδιαίτερα πετυχημένο το 3ο προπονητικό test 5.000 μ. Παρά την υψηλή θερμοκρασία και τα μεγάλα ποσοστά υγρασίας, με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο προπονητικό test 5.000 μ. την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το "Επιτροπάτο".

Σαράντα οκτώ ερασιτέχνες αθλητές όλων των κατηγοριών από όλα τα σωματεία της Κρήτης αλλά και αθλητές των ενόπλων δυνάμεων υπερέβαλλαν εαυτούς και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να πετύχουν υψηλές επιδόσεις σε μια κούρσα που όμοια (σε ότι αφορά τον αριθμό συμμετοχών) δεν έχει ξαναγίνει στο πιο ιστορικό στάδιο της πόλης του Ηρακλείου.

Είναι σημαντικό ότι η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται στους αθλητές και σε ανιδιοτελής, ακούραστους, λάτρεις του κλασικού αθλητισμού που στοχεύουν με τέτοιες διοργανώσεις να αναδείξουν το αθλητικό ιδεώδη.

Στο τέλος ακολούθησε δεξίωση την οποία οργάνωσαν οι αθλητές και το «Eπιτροπάτο», στη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε ο Μαροκινός αθλητής Elaarfaoui Abdellatif (που να σημειωθεί έχει παντρευτεί Κρητικοπούλα) για τις τρείς νίκες του σε ισάριθμα προπονητικά test 5.000μ. Στον αθλητή δόθηκαν δώρα και κληρώθηκε αθλητικός εξοπλισμός με τυχερούς τους:

- Μαλλιαρού Αναστασία

- Λιούτας Αλέξανδρος

- Αντωνακόπουλος Νικόλαος

Τέλος να σημειωθεί ότι ο αγώνας αποτέλεσε ένα καλό test ενόψει των Δικταίων Αγώνων που θα γίνουν την Κυριακή 9 Αυγούστου στο οροπέδιο Λασιθίου απόστασης 24.000μ.

Το «Επιτροπάτο» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

? Τον Ταξίαρχο Μπουζάκη Γεώργιο διευθυντή της ΣΕΑΠ για τη διευκόλυνση που παρείχε σε αθλητή-στρατιώτη προκειμένου να συμμετάσχει στον αγώνα.

? Τον Αντισυνταγματάρχη Κανέλλη Στράτο διοικητή του Στρατολογικού Γραφείου καθώς και το επιτελείο του που συμμετείχαν στο αγώνα.

? Τον σύνδεσμο κριτών Κλασικού Αθλητισμού Ηρακλείου.

? Το διευθυντή και τους φροντιστές του Εθνικού Σταδίου.

? Το γυμναστήριο Tonic για την προσφορά του αθλητικού υλικού.

? Το κανάλι "KΡΗΤΗ TV" για την κάλυψη του αγώνα.

Σχόλια