default-image

Έφεση έκανε ο Λεβαδειακός για την αθώωση της Κέρκυρας

Ποδόσφαιρο
Έφεση έκανε ο Λεβαδειακός για την αθώωση της Κέρκυρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λεβαδειακός θα κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει στην Super League κυνηγώντας την υπόθεση μέχρι τέλους. Οι Βοιωτοί έκαναν έφεση στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της λίγκας η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη 5/8.

Συγκεκριμένα θα συνεδριάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία και αναμένεται να πάρει την τελική απόφαση για το τι θα γίνει με την συγκεκριμένη υπόθεση. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται ο Λεβαδειακός να προσφύγει και στο CAS.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σας ενημερώνουμε ότι η έφεση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 244/28.07.2015 απόφασης της Π.Ε./SUPER LEAGUE και της ΠΑΕ ΑΟΚ θα συζητηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 5/8/2015 και ώρα 16:00 ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ".

Επίσης και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Παναγιώτης Καρράς, άσκησε όπως αναμενόταν έφεση και αυτός κατά της συγκεκριμένης υπόθεσης η οποία θα εκδικαστεί την ίδια μέρα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η σχετική ενημέρωση ανέφερε:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Παναγιώτης Καρράς άσκησε έφεση κατά των: 1) 244/2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής SUPER LEAGUE και 2) ΠΑΕ ΑΟΚ. Η υπόθεση θα συζητηθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 16:00".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News