Ειδήσεις

Κατάρτιση μελών του ΚΕΘΕΑ "Αριάδνη" στη μελισσοκομία

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου το Πρόγραμμα Κατάρτισης στη Μελισσοκομία που οργάνωσε το ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και αφορούσε άτομα που βρίσκονται υπό απεξάρτηση. Το πρόγραμμα ήταν 50 ωρών και διήρκεσε δύο μήνες.

Παρόλο που ήταν εισαγωγικό, οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν αρκετή θεωρητική και πρακτική γνώση για τη μέλισσα και τη μελισσοκομία, για τον εξοπλισμό, για τη διαδικασία παραγωγής και διάθεσης του μελιού και των λοιπών προϊόντων, καθώς και για τις προοπτικές του κλάδου στη χώρα μας.

Τόσο η κ. Βασιλείου από το ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, όσο και οι εκπαιδευτές του προγράμματος κατάφεραν να μεταδώσουν στους καταρτιζόμενους όχι μόνο τη γνώση τους, αλλά και την αγάπη τους για τη μελισσοκομία. Γι' αυτό το λόγο τα καταρτιζόμενα μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και ο υπεύθυνος Εκπαίδευσης του θεραπευτικού προγράμματος κ. Μάνος Ταμιωλάκης ευχαριστούν τόσο την κ. Βασιλείου Αγάπη όσο και τους εκπαιδευτές ονομαστικά, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς για αυτήν την κατάρτιση.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούν τους κυρίους Ελευθέριο Αλυσσανδράκη, Δημοσθένη Ισαακίδη, Πολύδωρο Μαρούση, Μύρωνα Κλινάκη, Γεώργιο Κοτζιά, Εμμανουήλ Στεφανάκη, Νίκο Σχοινιωτάκη, Γιώργο Κρικώνη και Μιχάλη Σιγκένη.

Επειδή μάλιστα η ζωή του ατόμου υπό απεξάρτηση δεν μπορεί να είναι αποκομμένη από την υπόλοιπη κοινωνία, γι' αυτό και οποιεσδήποτε συνεργασίες με φορείς και πολίτες, ιδιαίτερα όταν ο στόχος είναι μαθησιακός, όπως τονίστηκε, συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στην καλύτερη κοινωνική ένταξη του ατόμου που βρίσκεται υπό απεξάρτηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια