default-image

Με την Τρνάβα στην Τούμπα απόψε ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Με την Τρνάβα στην Τούμπα απόψε ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα επιδιώξει σήμερα (20:00 novasports1) ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Σπάρτακ Τρνάβα στο πλαίσιο του γ΄ προκριματικού γύρου.

"Η κουβέντα για φαβορί είναι περισσότερο για τον Τύπο. Για εμάς σημασία έχει τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Εμείς είμαστε σε ένα σημείο από πλευράς έμψυχου δυναμικού χειρότερα από την προηγούμενη χρονιά, κάτι όμως που θα αλλάξει τις επόμενες μέρες. Στόχος μας είναι και πάλι να μπούμε στους ομίλους του Europa League», τόνισε αναφορικά με το παιχνίδι ο Ιγκόρ Τούντορ.

Σε σχέση με την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβα ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει δύο αλλαγές καθώς εκτός έμειναν οι "κομμένοι" Ρατς και Γκολάσα ενώ αντίθετα στους εκλεκτούς βρίσκονται οι Κωνσταντινίδης και Κ. Σαββίδης.

Την αποστολή του δικεφάλου αποτελούν οι: Όλσεν , Μελίσσας , Βίτορ , Κόστα , Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Τζιόλης , Μαντούρο , Κ.Σαββίδης , Κάτσε , Μακ , Λούκας , Κοροβέσης , Μυστακίδης , Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

Τραυματίες είναι οι Κλάους, Πόζογλου, Γλύκος και Χαρίσης.

«Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της Σπάρτακ Τρνάβα, Γιουράι Γιάμπαρεκ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης. «Είναι μεγάλο κίνητρο να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ που έχει το ρόλο του φαβορί, ενώ εμείς είμαστε στη θέση του αουτσάιντερ και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Οι παίκτες μου το θεωρούν μεγάλη πρόκληση. Το πρώτο ματς είναι το πρώτο ημίχρονο για μας. Έχουμε σεβασμό αλλά όχι φόβο απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News