default-image

Μουσική βραδιά σε κλίμα αλληλεγγύης και προσφοράς

Πολιτισμός
Μουσική βραδιά σε κλίμα αλληλεγγύης και προσφοράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κέφι και ζωντάνια, σε κλίμα αλληλεγγύης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015, στο κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις", η Κρητική μουσική βραδιά με το συγκρότημα "Κρήτες", που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη της μουσικής μας παράδοσης, η ψυχαγωγία και η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η ΟΕΒΕΝΗ ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους επαγγελματίες, τα σωματεία/συλλόγους, καθώς και όλους τους πολίτες για την παρουσία τους και την προσφορά τους, χάρις στην οποία συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό και μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα διατεθούν στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. κ. Ειρηναίος. Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανόλης Αλιφιεράκης και οι πρώην πρόεδροι της Ομοσπονδίας κ. Στρατής Δαγκωνάκης και κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Η ανταπόκριση όλων απέδειξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης στη δύσκολη εποχή που διερχόμαστε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News