Ειδήσεις

Αποκάλυψη "βόμβα" για τον κρητικό τουρισμό (video)

Σε μία αποκάλυψη "βόμβα" μέσω της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", προχώρησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων "Φιλοξένεια", κ. Μανόλης Ζερβάκης, ο οποίος τόνισε ότι εγχώρια τουριστικά γραφεία λειτουργούν εις βάρος των ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων.

Πελάτες λοιπόν που τους προηγούμενους μήνες είχαν κλείσει τη διαμονή τους σε ενοικιαζόμενα δωμάτια φαίνεται ότι δε φτάνουν ποτέ σε αυτά, καθώς σύμφωνα με τον κ. Ζερβάκη, δύο-τρεις μέρες πριν την άφιξή τους τα τουριστικά γραφεία τους ενημερώνουν για ακύρωση λόγω προσωπικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι πελάτες.

Την ίδια ώρα όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου αυτοί οι πελάτες φτάνουν κανονικά στην Κρήτη και προωθούνται σε άλλα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της ίδιας περιοχής. Ο Σύλλογος διερευνά με προσοχή το θέμα, τονίζοντας ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος τους σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τους ίδιους.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Ζερβάκης, πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια αναστέλλουν τη λειτουργία τους ακόμα και σήμερα, μίας και οι πληρότητές τους είναι πολύ χαμηλές.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια